Telefononi në 044999333 dhe na tregoni për problemin, njëri nga agjentët tanë do të ju ofrojë ndihmën e kërkurar!

RIPARIMI ËSHTË KURSIM!

PSE TË RIPARONI

Pas oreve të gjata në zyrën apo punën tuaj ju zakonisht mbërrini vonë në shtëpi dhe paprimtas kur hyni brenda shihni një rrjedh uji apo nodoshta më keq një tualet i thyer, pas një udhetimi të lodhshëm e të mërzitshëm në trafik deri në shtëpinë tuaj kthimi prapa në qytet është gjëja e fundit për tu dëshiruar. Me asnjë person për të thirrur dhe me pak  mundesi për zgjidhje juve ju duhet që të sakrifikoni vikendin për të riparuar këto prishje, e po të jemi të sinqert ju me parë do e kishit kaluar një vikend me familjen apo shokët tuaj!

Duke thirrur në 044999333 ju mund të zgjidhni problemin tuaj brenda ditës në menyrë profesionale dhe me çmime shumë të volitshme.

Ne besojmë se kursimi është një shprehi e mirë dhe riparimi i gjësendeve është njëra prej mënyrave më të mira për ta bërë këtë!

Shërbimet që ofrojmë

Copyright © 2017 RIPARIMI

info@riparimi.com

Telefoni në 044999333 dhe na tregoni për problemin, njëri nga agjentët tanë do të ju ofrojë ndihmën e kërkurar!