MISIONI YNË

Riparimi i gjësendeve është në të njëjtën kohë edhe kursim i buxhetit tuaj!

Ka raste kur aparatura për një defekt të vogël nuk funksionon e ne jemi aty për të eliminuar defektin në mënyrë profesionale që aparatura e juaj të jetë sërish në gjendje funksionale, andaj ia vlen që të riparoni dhe tani atë mund ta bëni shumë lehtë duke bashkëpunuar me ne, ne mund të vijmë tek ju për t'ju riparuar çdo lloj prishje dhe ju do të kurseni duke mos blerë gjësende të reja pa nevojë.

PSE TË RIPAROSH

Pas oreve të gjata në zyrën apo punën tuaj ju zakonisht mbërrini vonë në shtëpi dhe paprimtas kur hyni brenda shihni një rrjedh uji apo nodoshta më keq një tualet i thyer, pas një udhetimi të lodhshëm e të mërzitshëm në trafik deri në shtëpin tuaj kthimi prapa në qytet është gjëja e fundit për tu dëshiruar. Me asnjë person për të thirrur dhe me pak  mundesi për zgjidhje juve ju duhet që të sakrifikoni vikendin për të riparuar këto prishje, e po të jemi të sinqert ju me parë do e kishit kaluar një vikend me familjen apo shokët tuaj!

Duke thirrur në 044999333 ju mund të zgjidhni problemin tuaj brenda ditës në menyrë profesionale dhe me çmime shumë të volitshme, ne besojmë se RIPARIMI është kursim dhe jo vetëm material por edhe kursim i kohës suaj të vlefshme!

Telefononi në 044999333 dhe na tregoni për problemin, njëri nga agjentët tanë do të ju ofrojë ndihmën e kërkurar!

Copyright © 2017 RIPARIMI

info@riparimi.com

Telefoni në 044999333 dhe na tregoni për problemin, njëri nga agjentët tanë do të ju ofrojë ndihmën e kërkurar!