Telefononi në 044999333 dhe na tregoni për problemin, njëri nga agjentët tanë do të ju ofrojë ndihmën e kërkurar!

Bashkohu me ekipin tonë!

RIPARIMI shpall konkurs për

dy mjeshtër!

Submitting Form...

The server encountered an error.

Falemnderit.

Të gjithë kandidatët i falenderojmë për interesimn, ndërsa ju njoftojmë se vetëm kandidatët të cilët plotesojne kushtet do të ftohen për intervistë!

Copyright © 2017 RIPARIMI

info@riparimi.com

Telefoni në 044999333 dhe na tregoni për problemin, njëri nga agjentët tanë do të ju ofrojë ndihmën e kërkurar!