Pas oreve të gjata në zyrën apo punën tuaj ju zakonisht mbërrini vonë në shtëpi, dhe paprimtas kur hyni brenda shihni një rrjedh uji apo nodoshta më keq një tualet i thyer, pas një udhetimi të lodhshëm e të mërzitshëm në trafik deri në shtëpinë tuaj, kthimi prapa në qytet është gjëja e fundit për tu dëshiruar.

 

Me asnjë person për të thirrur dhe me pak  mundësi për zgjidhje juve ju duhet që të sakrifikoni vikendin për të riparuar këto prishje, e po të jemi të sinqert ju me parë do e kishit kaluar një vikend me familjen apo shokët tuaj!

 

Ju mund të zgjidhni problemin tuaj brenda ditës në mënyrë profesionale dhe me çmime të volitshme duke thirrur në 044999333.

Ne besojmë se RIPARIMI është kursim!

Telefononi në 044999333 dhe na tregoni për problemin, njëri nga agjentët tanë do të ju ofrojë ndihmën e kërkurar!

RIPARIME GJENERALE

Riparim të rrjetit elektrik, rrjetit të ujësjellësit, vendosjen dhe montimin e mbajteseve të perdeve, montimin/ndërrimin e abazhurëve, montimin ose vendosjen e raftave/dekoreve në mur.

ELEKTRIKË

Ndërrim të shtegave elektrik.

Ndërrim të fytit të poçit.

Ndërrim të siguresave shkrirëse si dhe ato automatike.

Rregullim i të gjitha pajisjeve elektrike.

RADIATORË

Mbushjen e nxemjes qëndrore.

Ndërrimi i pompes së nxemjes.

Ndërrimi i nxemsave të kalldajes.

Ndërrimi i kontraktorëve të kalldajes.

Ndërrimi i ventillëve të nxemjes.

Si dhe kontrollimin e sistemit të nxemjes.

INSTALIME UJI

RIparimi bën nderrimin e:

Baterive, tushit, brinoxave, ventillave, bojlerit, nxemsit të bojlerit, gypave të brinoxit, termostatit dhe ndërrimin e ventillit sigurues. Ndërrimin dhe pastrimin e sifonëve. Riparimin e te gjitha problemeve me Guacat.

 

ELEKTRO SHTËPIAKE

Riparim të rrobalarëses

Riparim të shporetit elektrik

Riparim të enëlareses

Riparim dhe mbushje të frigoriferit

Riparim dhe mbushje të klimes

Riparimi dhe montimi i ventillatorëve

BARTJE TË ORENDIVE

Bartja e të gjitha orendive në menyrë profesionale.

Demontimi dhe montimi i orendive.

Vendosja në mur e rafteve apo dekoreve.

 

ASHENSORË

Mirëmbajtja dhe servisimi i të gjitha llojeve të ashensorëve.

Modernizimi i tyre ose kthimi në funksion.

Intervenimi në raste të bllokimit brenda në ashensor 24/7.

Montimi i access kontrollit.

SHTËPIAKE

Pastrimi i hyrjeve të banesave.

Pastrimi gjeneral i shtëpive apo banesave.

Rregullim të kopshteve.

 

 

 

Copyright © 2017 RIPARIMI

info@riparimi.com

Telefoni në 044999333 dhe na tregoni për problemin, njëri nga agjentët tanë do të ju ofrojë ndihmën e kërkurar!